Eitzen Maritime Services taper penger

Eitzen Maritime Services rapporterer om et uvanlig fall i aktiviteten i andre kvartal.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 09.31
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 09.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
Foto: Scanpix

Eitzen Maritime Services ASA melder om et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på minus 5,7 millioner dollar i 2. kvartal 2012, mot minus 4,0 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,05 dollar, mot minus 0,74 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 6,0 millioner dollar, sammenlignet med minus 5,2 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 5,0 millioner dollar, mot pluss 0,9 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 100,6 millioner dollar, sammenlignet med 141,8 millioner dollar i 2. kvartal 2011.I mai opplevde selskapet et uvanlig fall i aktiviteten, som følge av et svakt marked og ekstraordinært lav aktivitet innen offshore- og fiskeri-sektoren i Europa. Det svake markedet fortsatte inn i juni, men man har opplevd forbedringer mot slutten av kvartalet, fremgår det av rapporten fra selskapet.Her er rapportenFølg HegnarOnline på Facebook her!