Ferske nyheter fra Hofseth BioCare

Hofseth BioCar lanserer torsdag positivt nytt for selskapet.

Faksmilie fra nettside
Næringsliv

Det australske kosttilskuddselskapet Blackmores har bekreftet at de planlegger å benytte Hofseth BioCares (HBC) lakseoljeprodukt, omego, som basis i utviklingen av et nytt omega-3 produkt, opplyses det i en melding.Selskapet planlegger å starte markedsføringen av det omego-baserte produktet i Australia, for senere å lansere produktet i sentrale markeder i regionen, herunder New Zealand, Sør-Korea, Kina, Thailand, Singapore, Malaysia, Hong Kong og Taiwan.- Med denne lanseringen følger vi vår plan for en internasjonal lansering av omeGO. omeGO er allerede introdusert i det amerikanske markedet gjennom vår partner MRM. Blackmores-lanseringen vil være helt sentral for HBC's satsing i Asia, og er nok en bekreftelse på den gode responsen vår laskeolje får i markedet, sier salgs- og markedsdirektør i Hofseth BioCare, Lucas Altepost, i en kommentar.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs