"Game of Thrones"-avtale gull verdt

"Game of Thrones" og de øvrige Geoge R.R Martin-bøkene har blitt en gullgruve for lille Vendetta forlag.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 08.38
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 130 ord
Lena Headey som Cersei Lannister og Peter Dinklage som Tyrion Lannister i "Game of Thrones". AP Photo/HBO, Paul Schiraldi

"Game of Thrones" og de øvrige Geoge R.R Martin-bøkene er solgt i 50.000 eksemplarer i Norge- Vi så ikke for oss at det ville bli et lønnsomt prosjekt, men ville gjøre det fordi vi selv synes bøkene er veldig gode, sier Pål Stokka til DN. Han startet høsten 2009 Vendetta forlag sammen med Thomas Ingebrigtsen Le"A Game of Thrones", som ble gitt ut i 1996, var første bok i serien. Nylig ble "Game of Thrones" en TV-serie fra HBO. Denne går også på NRK. Vendetta forlag visste ikke om TV-serien da avtalen ble inngått.- Da vi fikk nyheten, måtte det selvsagt feires! Vi er veldig glade for dette kjøpet nå. TV-serien ble bra, og fenomenet er blitt mye større enn vi hadde turt å håpe på, sier Stokka til avisen.