Inger Ellen Nicolaisen ble for alvor kjent da hun tok rollen som Norges svar på Donald Trump i tv-serien Apprentice. Siden den gang har det gått opp og ned med Nikitagruppen. Men Inger Ellen Nicolaisen har ikke blitt skremt av tidligere erfaringer med voksesmerter. Det er fortsatt en sulten gründer vi snakket med på telefon fra Misvær, 12 minutter med helikopter fra Bodø, da vi ringte og inviterte henne til Økonominyhetene.Se programmet kl 15:30 for å høre om veien fra en salong, oppkalt etter en slager Nicolaisen hørte på dansegulvet i Bodø, til en av verdens ti største frisørsalongkjeder.I Økonominyhetene forklarer også Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet.Det blir tekniske analyser av Statoil, Aker Solutions og Salmar.
Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.