REC meddelte markedet tirsdag morgen at
og styret begjærer selskapet konkurs. Totalt anslås gjeldsforpliktelsene å være 1,2 milliarder kroner høyere enn verdiene i selskapet.Samtidig har det blitt gjort et formelt vedtak på å gjennomføre den foreslåtte reparasjonsemisjonen i REC ASA.På UMOE Gruppens hjemmesider kan vi lese at selskapets mål er å være kreative, ta risiko, investere motsyklisk og utvikle selskaper. De tre første stemmer godt overens med UMOEs store REC-post som har sikret Jens Ulltveit-Moe styreledervervet i REC. Oslo Børs' hovedindeks kan tirsdag notere en oppgang på tett oppunder 1 prosent. I Økonominyhetene forklarer Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.