Nå sikrer de seg ny kontrakt

Veidekke-datter Block Berge Bygg skal nå bygge boliger i Sandnes.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 07.45
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
Håndtrykk. Foto: Finansavisen.

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg har fått i oppdrag å bygge leilighetsprosjektet Nygaardshagen i Sandnes for Jærtunet AS, opplyses det i en melding.Prosjektet skal oppføres i totalentreprise, og kontraktssummen er på 117 millioner kroner.Prosjektet som ligger i Sandnes sentrum, blir på til sammen cirka 9.500 kvadratmeter fordelt på to etasjer med parkeringskjeller, fire blokker med 48 leiligheter inkludert et næringslokale på 275 kvadratmeter.Grunnarbeider og riving av eksisterende bygg har ifølge meldingen allerede startet opp. Selve byggearbeidene starter opp nå i august og boligene er beregnet innflyttet i årsskiftet 2013/2014.Veidekke la onsdag morgen frem tall for andre kvartal . Selskapet løftet topplinjen, men overskuddet ble likevel langt svakere enn i fjor.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!