Petter Northug gjør det flere idrettskjendiser har gjort før ham. Med Halgrim Thon og Odd Bjørn Hjelmeset på laget satser han nå på sitt eget treningstøy-merke. Hvilke produkter det er snakk om, kan de foreløpig ikke fortelle, men det skal være treningstøy som passer til langrenn og andre utholdenhetsidretter, skriver Finansavisen.Håpet er å kunne presentere den første kolleksjonen til vinteren, men på grunn av kapasiteten vil produktene ifølge avisen ha begrenset tilgjengelighet i starten, og det er gitt at det ikke skal være billig treningsklær som skal pøses ut av lavpriskjedene.- Vi ønsker å lage et produkt for eliten, og det sier seg selv at det ikke er et produkt for alle, og det ligger vel i kortene at prisen blir høy, sier Thon til Finansavisen.Selskapet PN Active Wear ble etablert allerede i desember i fjor med en aksjekapital på 500.000 kroner. Skistjernen er ikke direkte involvert i driften, men har vetorett på det som skal bære hans navn. I tillegg til at han er største aksjonær, sitter også far John Northug i styret.