KjøpLogg inn

Nå skal Northug kle opp eliten

Skikongen Petter Northug skal nå lansere sitt eget treningstøy. Målgruppen er eliten.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 07.34
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 178 ord
Petter Northug. Foto: Scanpix

Petter Northug gjør det flere idrettskjendiser har gjort før ham. Med Halgrim Thon og Odd Bjørn Hjelmeset på laget satser han nå på sitt eget treningstøy-merke. Hvilke produkter det er snakk om, kan de foreløpig ikke fortelle, men det skal være treningstøy som passer til langrenn og andre utholdenhetsidretter, skriver Finansavisen.Håpet er å kunne presentere den første kolleksjonen til vinteren, men på grunn av kapasiteten vil produktene ifølge avisen ha begrenset tilgjengelighet i starten, og det er gitt at det ikke skal være billig treningsklær som skal pøses ut av lavpriskjedene.- Vi ønsker å lage et produkt for eliten, og det sier seg selv at det ikke er et produkt for alle, og det ligger vel i kortene at prisen blir høy, sier Thon til Finansavisen.Selskapet PN Active Wear ble etablert allerede i desember i fjor med en aksjekapital på 500.000 kroner. Skistjernen er ikke direkte involvert i driften, men har vetorett på det som skal bære hans navn. I tillegg til at han er største aksjonær, sitter også far John Northug i styret.Følg HegnarOnline på Facebook her!