KjøpLogg inn

Nå tar krimforfatterens mann regningen

Camilla Läckberg er en av Sveriges best betalte forfattere, men nå vil ektemannen ta regningen.

Publisert 16. aug. 2012 kl. 13.51
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord
Foto: Scanpix

Etter at Camilla Läckberg sin ektemann Martin Melin nylig signerte en ny avtale med Kanal 5 lar han ikke konen ta regningen like ofte som før, skriver di.se.- Det føles så utrolig bra å kunne legge hånden på hennes når hun tar fram visa-kortet for å betale for middag ute på restaurant og si: "elskling, jeg tar denne", sier han til aftonbladet.Melin skal etter det kilder kjenne til, få betalt hele 70.000 kroner pr avsnitt av den nye tv-serien "Polisskolan", der han er programleder.- Det kommer til å bli deilig å være den som betaler for en gang skyld, sier Melin.