Nets kjøper Luottokunta

Nets kjøper Finlands største leverandør av betalingsløsninger.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 12.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 126 ord
Illustrasjonsfoto av Nets

Nets, Nord-Europas ledende selskap for betalingsløsninger, informasjonstjenester og elektroniske sikkerhetsløsninger, offentliggjør i dag oppkjøpet av Finlands største leverandør av betalingsløsninger, Luottokunta.10. august 2012 inngikk Nets en avtale med Luottokuntas aksjonærer om overtagelse av Luottokunta, som med 500 ansatte er Finland største virksomhet innen området for betalingskortløsninger. Avtalen skal nå godkjennes av det finske kredittilsynet og generalforsamlingen i Nets.Med Norden som Nets' hjemmemarked er Finland et naturlig satsingsområde for Nets, og kjøpet av Luottokunta gir Nets en solid posisjon i det finske markedet. Kjøpet av Luottokunta er i tråd med Nets' strategi om å være et av de ledende selskapene i Europa innen betalingsløsninger. heter det i en melding.Med kjøpet av Luottokunta får Nets totalt 2.700 ansatte i fem land og en omsetning på 850 millioner euro.