REC-datter blant 19 konkurser tirsdag

RECs norske wafer-virksomhet var blant 19 konkurser kunngjort i Brønnøysund tirsdag. Her er listen.

REC Wafer fabrikken på Herøya i Porsgrunn. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix.
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Oslo: Løwenstein Entreprenør AS; Norden Import AS; Oslo Bli Ny Senter AS; Rogaland Drift AS. Buskerud: Mikrodaisy AS. Telemark: Rauland Trekonstruksjon AS. Rogaland: Vestlandsvinduet Heban Bygg AS. Sogn og Fjordane: Grunn og Betongtenester AS. Møre og Romsdal: AE Import AS; Gullhår AS. Sør-Trøndelag: Melhus Bakeri AS; Stiftelsen Kristin På Husaby; Treningssenter 1 AS. Nordland: REC Wafer Norway AS.I tillegg ble det kunngjort fem personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv