Røkke-verft så rødt

Inntektene økte for Aker Philadelphia Shipyard i 2. kvartal, men underskuddet ble firedoblet.

Fartøy bygget av Aker Philadelphia Shipyard - foto fra selskapets egne hjemmesider
Næringsliv

Aker Philadelphia Shipyard melder om et resultat etter skatt på minus 0,8 millioner dollar i 2. kvartal 2012, mot minus 0,2 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,08 dollar, mot minus 0,02 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble negativt med 1,8 millioner dollar, sammenlignet med minus 0,3 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 1,1 millioner dollar, mot minus 0,3 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 4,8 millioner dollar, sammenlignet med 3,7 millioner dollar i 2. kvartal 2011.Her er rapporten .Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs