Ticket Biz kjøper Heitmann

Per G. Braathens reisebyrå har funnet "trylleformelen". Nå blir storebror kjøpt opp.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 08.25
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 183 ord
Per G. Braathen. Foto: Mikael Risedal

Rett før helgen ble det kjent at Ticket Biz kjøper opp storebroren Heitmann Travel AS og Heitmann Arrangement AS, som sammen leverer tjenester for forretningsreiser, grupper, kurs og konferanser.Gjennom oppkjøpet får Ticket Biz i Norge et forretningsvolum på over 300 millioner kroner og 28 ansatte. I fjor hadde Ticket Biz alene et salgsvolum på 82 millioner kroner, og en forventet økning til 125 millioner i år ex det oppkjøpte selskapet.- Vi er svært fornøyd med oppkjøpet som er helt i tråd med vår strategi om å ekspandere vår virksomhet i Norge og ytterligere forsterke vår posisjon i det nordiske forretningsreisemarkedet. Heitmanns virksomhet og kultur stemmer godt overens med vår, noe som gir en god forutsetning for at vi nå blir en betydelig sterkere aktør på markedet, sier Thomas Ådén VD i Ticket Biz.Ticket Biz er eid av Per G. Braathens Braganza.Bernt Roger Eliassen, sjef for Ticket Biz' norske virksomhet, sier til DN at veksten deres viser at de har lykkes.- Du kan si at vi har funnet trylleformelen, for å bruke store ord, sier han. Og den formelen fant Ticket Biz hos Heitmann.