KjøpLogg inn

Verktøyene til å håndtere problemene er på plass

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i Swedbank First Securities sier at eurokrisen er på ingen måte over, men institusjonene til å håndtere krisen er på vei.

Publisert 13. aug. 2012 kl. 16.51
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.12
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 200 ord
Foto. Finansavisen

Økonominyhetene med Trygve Hegnar var tilbake etter sommerferien mandag. I første høstsending var sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i Swedbank First Securities på besøk og kommenterte utviklingen i eurosonen. Krisen er der fortsatt, men nå er et rammeverk for å håndtere utfordringene på vei der eurosonen tidligere ikke har hatt verktøyer til å ta tak i problemene.- Det trengs sikkert mye mer , men hvis vi ser hva medlemslandene i EMU har gjort det siste halve året, så er det egentlig ganske mye, sa Harald Magnus Andreassen.Ytterligere indikasjoner på hvilken retning børsene vil bevege seg denne høsten fikk vi av de tekniske analysene av blant annet Oslo Børs' hovedindeks.Aksjene Statoil, Seadrill og Funcom var også under lupen. Chartene til dagens tekniske analyser finnde du på HegnarTV sin Facebook-side. Se opptak av Økonominyhetene her. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.