Krever millionerstatning fra Forsvaret

Det italienske selskapet som inntil i fjor drev en pizzarestaurant i Camp Nidaros i Afghanistan, saksøker nå Forsvarsdepartementet for 13,6 millioner kroner.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Pizzarestauranten måtte i fjor stenge og ble kastet ut fra den norske leiren i Mazar-i-Sharif, skriver Bergens Tidende.Nå vil det italienske selskapet Essegi Srl, som eide restauranten, ha erstatning for tapte inntekter fra spisestedet og en internett-tjeneste de hadde tenkt å tilby.Kravet fra selskapet er seksdoblet siden juli i år.- Vi har foretatt en konkret beregning basert på virksomhetens aktuelle og potensielle inntekter og kommet fram til at tapet er høyere enn jeg hadde antydet, skriver selskapets advokat Gian Luca Congeddu i en epost.Forsvarsdepartementet har nå fått 14 dager på seg til å studere kravet og dokumentasjonen fra Essegi Srl. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv