Krever skattereformer for eksportindustrien

NHO mener skattesystemet må reformeres for at norske eksportbedrifter skal overleve.

Robot brukt i industri - Foto: Kongsberg Automotive
Næringsliv

Avdelingsdirektør Dag Aarnes i NHO var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV tirsdag. Han er bekymret for eksportbedriftenes fremtid. I Næringsligets økoonomibarometer for 3. kvartal kom det frem av eksportbedriftene tror det blir dårligere salg, lavere priser og lavere driftsresultat neste år. Investeringsnivået har ikke vært lavere siden 1970-tallet.I Økonominyhetene forklarte også Trygve Hegnar hva som skjer på Børsen, og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet. Chartene til dagens teknisk analyser av Statoil, Jinhui og Subsea7 finner du på våre Facebooksider.SE OPPTAK AV SENDINGEN HER Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv