Kurt Mosvold ute av trening

Investor Kurt Mosvold kvitter seg med treningssentre, men kjører på med nye konsept.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Investor Kurt Mosvold (45) har solgt seg ut av treningskjeden Trimeriet, skriver DN. Thor Ivar Hornes (52) har overtatt alle aksjene i kjeden, som har fem franchise-avdelinger mellom Kristiansand og Haugesund.- Vi har i praksis delt verdiene i selskapet. Vi tar videre et nyutviklet kjedekonsept som har vi har utviklet sammen. Begge parter er godt fornøyde, sier viseadministrerende direktør Sten Falkum (39) i Mosvold & co.Han sier at det er et udekket behov for et spisset gymkonsept for de store byene.- Nå skal vi finpusse det nye konseptet og etablere to testgym i Kristiansand fra nyttårstider 2013-2014. Da vil vi få tid til å fintune dette før vi eventuelt ekspanderer, sier han.

Nyheter
Næringsliv