Kyrre Aamdal, DNB, kommenterer rentemøtet i HegnarTV

Seniorøkonom Kyrre Aamdal i DNB Markets kommenterer rentemøtet i Den europeiske sentralbanken i HegnarTV.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Seniorøkonom Kyrre Aamdal i DNB Markets er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV torsdag. Han oppsummerer rentemøtet i Den europeiske sentralbanken.

  • Styringsrenten holdes uendret på rekordlave 0,75 prosent. holdes uendret på rekordlave 0,75 prosent.
  • Euroen styrker seg etter rentedommenEuroen styrker seg etter rentedommen
  • Den europeiske sentralbanksjefen Mario Draghi varsler et Den europeiske sentralbanksjefen Mario Draghi varsler et program for obligasjonskjøp . Det settes ingen kvantiative grenser for kjøpene. . Det settes ingen kvantiative grenser for kjøpene.
  • ESB venter en BNP-vekst på minus 0,4 til pluss 1,4 prosent i 2013, mens estimatet i juni var 0,0-2,0 prosent.ESB venter en BNP-vekst på minus 0,4 til pluss 1,4 prosent i 2013, mens estimatet i juni var 0,0-2,0 prosent.
  • Draghi gjentar at Euroen er irreversibel.Draghi gjentar at Euroen er irreversibel.
I Økonominyhetene forklarer også Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet. Det blir også tekniske analyser av indekser, valuta og Statoil, PGS og Orkla.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv