Lisbeth Berg-Hansen på HegnarTV

Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen mener alt ligger til rette for en eventyrlig utvikling av marin industri i Norge.

Tromsø 20110104.Innenlandsmarkedet for norsk sjømat er et utstillingsvindu for eksporten ut av landet. Derfor er fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen "kjempefornøyd" med at det nå skal satses på markedsføring av fisk i Norge under med merkevarenavnet Godfisk!Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / Scanpix Bjørnbakk, Jan-Morten
Næringsliv

Lisbeth Berg- Hansen er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV mandag. Sintef-rapporten Verdiskaping basert på produktive hav i 2050 skisserer en økning fra dagens 90 milliarder kroner til 550 milliarder kroner i 2050. Fiskeri- og kystministeren mener vi står forran en gullalder på havet.I Økonominyhetene forklarer også Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet. Det blir også tekniske analyser av indekser, valuta og Statoil, Telenor og Opera.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv