Midt-Østen kan gi store utslag i oljeprisen

Olljeanalytiker Thina Saltvedt og Nordea sine prognoser ligger jevnt rundt dagens nivåer, men hun tror volatiliteten kan bli stor.

Thina Saltvedt. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Næringsliv

OIjeanalytiker Thina Saltvedt i Nordea Markets var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV onsdag.Nordea Markets nye oljeprognoser opererer med en snittpris på 112 dollar fatet inneværende år, 111 dollar neste år og 115 dollar i 2015. Selv om Saltvedt venter relativt stabilt høy oljepris ser hun for seg et fortsatt volatilt prisbilde der risikomomentene i Midt-Østen kan gjrøe store utslag.Trygve Hegnar kommenterte også de viktigste nyhetene på en rød børs. Og det var teknisk analyse av indeksene, valuta, Statoil, DNB og Yara. Chartene til dagens tekniske analyser finner du på våre Facebook-sider.Se opptak av sendingen her. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv