Norsk Hydro stenger ikke Neuss-anlegget likevel

Norsk Hydro skal nå ha ombestemt seg i saken om produksjonsanlegget i Neuss i Tyskland.

Svein Richard Brandtzæg - Foto: Scanpix
Næringsliv

Norsk Hydro har nå droppet sine planer om å stenge ned produksjonen ved sitt anlegg i Neuss i Tyskland, skriver avisen Neuss-Grevenbroicher Zeitung, ifølge Reuters.Nå planlegger de ifølge nyhetsbyrået å heller øke produksjonen.Norsk Hydro har ikke ønsket å kommentere saken, men sa at en uttalelse vil komme senere tirsdag.Analegget har i dag 690 ansatte. I 2009 ble produksjonen kuttet til rundt 50.000 tonn, fra en kapasitet på 300.000 tonn. Årsaken var høye tyske strømutgifter.Ifølge avisen vil produksjonen nå bli økt kraftig etter at den tyske regjeringen har bestemt seg for å hjelpe energi-intensive selskaper som sliter med høye kraftpriser.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs