Rekordlave industriinvesteringer

Næringslivets økonomibarometer for tredje kvartal tegnet et dystert bilde for norske eksportbedrifter. NHO er på besøk i HegnarTV.

Foto: AP
Næringsliv

Eksportbedriftene tror det blir dårligere salg, lavere priser og driftsresultat neste år. Næringslivets økonomibarometer for tredje kvartal viser at de eksportrettede bedriftene nedjusterer kraftig sine forventninger til 2013. Investeringsnivået har ikke vært lavere siden 1970-tallet.Avdelingsdirektør Dag Aarnes i NHO er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV tirsdag.I Økonominyhetene forklarer også Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet. Det blir også tekniske analyser av indekser, valuta og Statoil, Jinhui og Subsea7.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv