Resesjonen i eurolandene treffer norsk økonomi

NHO presenterer Næringslivets Økonomibarometer for tredje kvartal.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Resesjonen i mange europeiske land treffer norsk økonomi. Bedriftene justerer nå ned forventningene for 2013 markant. Dette går frem av Næringslivets Økonomibarometer som NHO presenterer mandag.Økonomibarometeret er basert på tall fra over to tusen norske bedrifter som vurderer høsten 2012 og 2013.Avdelingsdirektør Dag Aarnes og NHOs direktør for næringspolitikk Petter Haas Brubakk vil se på hvilke bransjer og deler av landet som skiller seg ut, gjennomgå markedsforholdene, planer om permitteringer og hvordan det ligger an med investeringer i nye arbeidsplasser i fastlands-Norge og hvilke næringspolitiske tiltak som er aktuelle.Se presentasjonene av rapporten her.Presentasjonen starter kl 10.00

Nyheter
Næringsliv