Thina Saltvedt spår høy, volatil oljepris

Oljeanalytiker Thina Saltvedt i Nordea Markets tror oljeprisen vil være høy og volatil i tiden fremover.

Thina Saltvedt. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Næringsliv

Oljeanalytiker Thina Saltvedt i Nordea Markets er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV onsdag. Saltvedt er ute med nye prognoser på oljeprisen, og venter at den i snitt vil ligge rundt 111-112 dollar fatet i år og neste år. Men hun venter også store svingninger. Selv om kapasitetsbufferen bygges tror Saltvedt at inntekstvekst, økonomisk aktivitet og befolkningsvekst vil holde oljeprisen rundt dagens høye nivåer.I Økonominyhetene forklarer også Trygve Hegnar hva som skjer og hva som er viktig å følge med på i dette volatile aksjemarkedet. Det blir også tekniske analyser av indekser, valuta og Statoil, DNB og Yara.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv