Toppløsbilder av Kate er en gullgruve

Utsikter til høye salgstall er hovedmotivasjonen til å trykke toppløsbildene av Kate. Mandag kommer bladet Chi med en spesialutgave

Publisert 16. sep. 2012 kl. 14.57
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord
Foto: Reuters
Bildene er «et skup», fastslår redaktør Alfonso Signorini i det italienske ukebladet Chi. Han vil mandag utgi en spesialutgave av ukebladet hvor hele 26 sider er satt av til paparazzibildene av prins William og hans kone Catherine.- Hvis jeg ikke var i stand til å gjenkjenne den virkelige verdien av et skup, kunne jeg like godt begynt å selge artisjokker på torget, sier Signorini til det italienske nyhetsbyrået ANSA.Han påpeker at han for to år siden trykket toppløsbilder av sin egen sjef Marina Berlusconi, og fastslår at det var helt uproblematisk.Også redaktør Mike O'Kane i den irske utgaven av avisa Daily Star har trykket bildene. Han innrømmer at håpet om høye salgstall var motivasjonen.- Hertuginnen skiller seg ikke fra andre kjendisbilder vi får inn, for eksempel av Rihanna eller Lady Gaga. Hun er ikke den framtidige dronningen i Irland, så Storbritannia ser egentlig ut til å være det eneste stedet hvor dette vekker harme, sier O'Kane til BBC.- På vegne av INM beklager jeg dypt, sier administrerende direktør Joe Webb i avisa Sunday Independent.- Vi vil nå starte en intern gransking for å sikre at slike brudd på anstendigheten aldri gjentar seg, sier han. (©NTB)