Fortsatt rødt i DiaGenic

Uten nevneverdige inntekter, var det vanskelig for biotek-selskapet DiaGenic å sitte igjen med annet enn et underskudd i tredje kvartal.

Foto: Diagenic
Næringsliv

DiaGenic, som blant annet forsker på tidlig diagnostisering av Alzheimers og Parkinsons, melder om et resultat etter skatt på minus 8,60 millioner kroner i 3. kvartal 2012, mot minus 8,97 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,32 kroner, mot minus 0,33 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 8,61 millioner kroner, sammenlignet med minus 8,97 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på xx millioner kroner.Driftsresultatet ble minus 8,80 millioner kroner, mot minus 9,47 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 0,02 millioner kroner, sammenlignet med 0,28 millioner kroner i 3. kvartal 2011."Interessen for DiaGenic fra viktige aktører i industrien er fortsatt sterk. Vi vil fortsatt arbeide for ikke-eksklusive avtaler og utviklingssamarbeid med partnere i industrien, men samtidig vil vi opprettholde kontroll over våre immaterielle eiendeler og teknologiplattform innen Alzheimers sykdom", heter det i rapporten."Dermed forventer ikke DiaGenic at mulige avtaler vil gi betydelige inntekter på kort sikt, men slike partnerskap kan være av stor strategisk betydning i videre utvikling og kommersialisering av DiaGenics produkter", fortsetter DiaGenic.Selskapet ser nå nærmere på prosessen og tidslinjer for å oppnå et godkjent produkt av amerikanske helsemyndigheter (FDA). Som en del av vurderingene rundt implementering av en mer produkt- og sykdomsfokusert strategi, har DiaGenic engasjert DNB Markets som rådgiver i evalueringen av kapitalbehov og finansieringsalternativer.Her er rapporten og presentasjonen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs