Investor Arne Fredly mener Finanstilsynet overdriver voldsomt i rettssaken som pågår mot ham i disse dager.- Det er omtrent som vi snakker om en ulykke i Nordsjøen med ti døde, sa investoren tirsdag ifølge dn.Videre karakteriserte han anklagene mot ham som misforståtte, overdrevne og vilkårlige.Investoren var tydelig irritert og opprørt flere ganger under saken tirsdag.- Det er ikke jeg som skal straffes, tordnet han blant annet, og siktet til at meglerhusene HQ og Morgan Stanley kunne ha gjort ting annerledes dersom de følte at Fredly brøt noen regler med sine handler.Finanstilsynet krever i et sivilt søksmål at Fredly tilbakebetaler 5,5 millioner kroner han sikret seg i gevinst etter såkalt udekket shortsalg i RXT-aksjen.Fredly avviser kravet og mener slikt shortsalg var lovlig på det tidspunktet han foretok handlene.