Ukens første handelsdag på Oslo Børs var nærmest blottet for spenning.Denne siste mandagen i oktober kom de store overskriftene fra rettsalene. Både Økokrim-saken mot en 61 år gammel finansrådgiver som er tiltalt for å ha hjulpet rike amerikanere med skatteundragelser og RXT-krangelen mellom Finanstilsynet og investor Arne Fredly startet idag.
- For å slippe alt styret med denne saken, kunne jeg selvsagt valgt å gi etter for kravet. Men for meg blir dette et spørsmål om rett og galt. Man skal ikke finne seg i hva som helst, selv om motparten heter Staten, skrev Arne Fredly i en e-post til dn.no fredag før saken startet.I en annen rettsal startet rettsaken mot en 61 år gammel finansrådgiver som er tiltalt for å ha hjulpet rike amerikanere med å unndra 13,3 milliarder kroner i skatt. Mannen erkjente ikke straffskyld.Økokrim har brukt hele 6 år på etterforskningen.Økonominyhetene hadde naturligvis orkanen Sandy på dagsordnen mandag. New York-børsene er stengt på grunn av uværet.Det var teknisk analyse av Statoil, Frontline og Golden Ocean. .Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.