Onsdag besluttet Norges Bank å holde styringsrenten uendret på 1,5 prosent. Samtidig ble rentebanen justert ned, noe som betyr at renten ventes å bli liggende lavt lengre enn tidligere antatt.
Hvor lenge, og kan den bli lavere?Dette er tema når senioranalytiker Katrine Godding Boye, Nordea Markets, er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar onsdag kl 15:30.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00
Trygve Hegnar kommenterer også dagens viktigste hendelsene på Oslo Børs, og det blir tekniske analyser av Statoil, Fred.Olsen Energy og Evry.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.