Sjefstrateg i SEB, Erica Blomgren, er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar tirsdag kl 15:30.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00
- Uavhengig av Norges Banks kommentarer er det en faktor som driver pengepolitikken i nær fremtid, og det er kronekursen, uttalte Blomgren tidligere i år. Hun kommenterer forventninger til rentemøtet i Norges Bank i morgen, og har kronekurs-estimater som er egnet til å skremme eksportnæringen.I tillegg kommenterer Trygve Hegnar dagens viktigste hendelsene på Oslo Børs, og det blir tekniske analyser av Statoil, Det norske oljeselskap og kriserammede Funcom.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.