Administrerende direktør Jon Erik Reinhardsen i PGS er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag kl 15:30.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00
PGS meldte tidligere idag om et tredjekvartalsresultat etter skatt på 86,9 millioner dollar, mot 14 millioner dollar i samme periode året før. Med unntak av på inntektene, slo selskapet snittet av analytikernes estimater på nær sagt alle punkter.Trygve Hegnar kommenterer også dagens viktigste hendelsene på Oslo Børs, og det blir tekniske analyser av Statoil, Orkla, Subsea7 og Apple.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.