Tror ikke på Flynonstop

Investor Per G. Braathen har ikke veldig tro på Espen Hennig-Olsens nye flyselskap flynonstop.

Per G. Braathen. Foto: Mikael Risedal
Næringsliv

Tirsdag lanserte Espen Hennig-Olsen planene om et nytt flyselskap; Flynonstop. Selskapet skal lease ett fly og fly direkte fra Kristiansand til åtte europeiske destinasjoner.Investor Per G. Braathen, som blant annet eier Malmö Aviation og Kristiansand Dyrepark, sier til DN at han ønsker Hennig-Olsen lykke til.- For meg som er interessert i Kristiansands ve og vel, er det supert at Sørlandet får så mange direkteruter. Men det er kun en ting som er mer risikofylt enn å starte flyselskap, og det er å gamble på hester, sier han.Braathen viser til at det er ekstremt vanskelig å tjene penger i denne bransjen.- Jeg håper han har dype lommer. Normalt vil konkurrentene sette ned prisene når det kommer en ny aktør (..), sier Braathen til avisen.

Nyheter
Næringsliv