Arne Fredly er gjest i HegnarTV

Investor Arne Fredly er panelgjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Han kommenterer RXT-saken, men har også meninger om aksjemarkedet.

Arne Fredly - Foto: Scanpix
Næringsliv

Staten ved Finanstilsynet gikk til sivilt søksmål mot Fredlys selskap Atlas Capital Management. Tilsynet har ilagt selskapet såkalt vinningsavståelse - det vil si at det de mener er ulovlig fortjeneste, skal tilbakebetales til statskassen. I første rettsinnstans fikk tilsynet medhold. Samme dag som dommen ble kjent sa Fredly til HegnarOnline at han nekter å betale en eneste av de 5,5 millioner kronene han er dømt til å betale. Fredly har nå anket saken.Den Monaco-baserte investoren Arne Fredly er gjest i Økonominyhetene på HegnarTV tirsdag kl. 15:30.Fredly kommenterer saken. Han kommenterer også markedet. Den Monaco-baserte investoren karakteriserte Oslo Børs som et mindre potent marked enn før. Fredly er blant de mange investorene som har byttet ut deler av aksjeporteføljene med obligasjonslån.Trygve Hegnar kommenterer også dagens bevegelser på Oslo Børs. I tekniske analyser ser vi på Statoil, Yara og Algeta.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv