SAS-løsningen kunne ha kommet i 2011

Administrerende direktør Roar Bekker i EMGS fikk røde tall i 3. kvartal men mener selskapet vil komme i mål med pluss på bunnlinjen som tidligere kommunisert for 2012.

SAS Boeing 737 under mørke skyer
Næringsliv

SAS-løsning på overtid var naturligvis tema i Økonominyhetene på HegnarTV mandag. Det var ikke småting fagforeningene til slutt gikk med på da de kom i havn med en løsning. SAS skal kutte kostnader 3 milliarder svenske kroner, og få inn 3 milliarder til på salg av blant annet Widerøe.Ifølge Finansavisen ble nødvendige sparetiltak presentert for konsernsjef Rickard Gustafson allerede i 2011.Økonominyhetene kommenterte også dagens øvrige høydepunkter på Oslo Børs. I de tekniske analysene så vi på Statoil, Sevan og Subsea7. Chartene finner du på våre Facebook-sider.Se opptak av Økonominyhetene på HegnarTV her. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv