Den nye Entra-sjefen kjenner ikke Giske

Klaus-Anders Nysteen er ikke Ap-medlem, og må finne seg i et lønnskutt.

Klaus-Anders Nysteen - Foto: Scanpix
Næringsliv

I går ble det kjent at Klaus-Anders Nysteen er ansatt som ny sjef i Entra Eiendom.Han kommer fra stillingen som finansdirektør i Statoil Fuel & Retail.Nysteen får en fastlønn på 2,85 millioner kroner i året og ingen bonusordning. Han går dermed noe ned i lønn i forhold til sin forrige jobb, og ikke minst sine forgjengere i Entras sjefsstol.For eksempel gikk Rune Olsø av i oktober etter at det kom frem at han hadde en årslønn på 4,2 millioner kroner, og etter at hans vennskap til Trond Giske ble et tema.Kjenner ikke Giske DN spør Nysteen hvor godt han kjenner Giske.- På skala fra null til ti vil jeg si null, sier han, og henviser til Entras styreleder Siri Hatlen for spørsmål om hvorfor han da fikk jobben.- Haha, det har jeg aldri gjort, svar Nysteen på avisens spørsmål om når han betalte siste medlemskontingent til Ap.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv