Dette er business-trendene på mobil

Inkubator- og venturebedriften NMVGroup ser at bedriftene har blitt flinkere til å fokusere på mobile løsninger som salgskanal.

Foto: Scanpix
Næringsliv

- Før var mobil tilstedeværelse en markedsføringsgimmick, men nå er bedriftene blitt mer oppmerksomme på mobil datatrafikk som en salgskanal, forklarte Ståle Husby i NMVgroup som var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV tirsdag.Mens USA har Zynga, Facebook, LinktedIN og en rekke andre IPO-historier som har fått store overskrifter, så går det mer trått her hjemme. Ifølge Husby er nye medier blitt modnere i Norge, og han utelukket ikke at det kommer en børsnotering av et såkalt "New Media"-selskap innen de neste par årene også her i Norden.Som vanlig kommenterte vi også dagens viktigste nyheter på Oslo Børs, og det var tekniske analyser av Statoil, PGS, REC og Apple. Chartene finner du på vår facebookside.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.

Nyheter
Næringsliv