- Må forberede oss på det verste

USAs forsvarsminister Leon Panetta har gitt USAs forsvarsgrener ordrer om å forberede forsiktige skritt til nedskjæringer om budsjettstupet trer i kraft 1. mars.

Leon Panetta - Foto: AP
Næringsliv

Blant skrittene han har foreslått er å begrense vedlikeholdsvirksomheten og å stoppe ansettelsen av sivile.- Jeg vil helst tro at Kongressen til slutt vil gjøre det rette, sa Panetta torsdag på en pressekonferanse.- Men vi kan ganske enkelt ikke sitte tilbakelent nå og ikke forberede oss på det verste.Han fortalte at han har gitt forsvarsgrenene ordre om å forberede seg på en situasjon der forsvarsdepartementet vil måtte permittere sine nesten 800.000 sivilt ansatte uten lønn i inntil en måned i løpet av de gjenværende månedene av budsjettåret 2013. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv