Nye problemer for Boeings Dreamliner

Problemene med den amerikanske flyprodusenten Boeings langdistansefly av typen Dreamliner fortsetter.

Foto: AP
Næringsliv

Det japanske selskapet All Nippon Airways er rammet av oljelekkasje i den ene motoren på et slikt fly.Problemene med den amerikanske flyprodusenten Boeings langdistansefly av typen Dreamliner fortsetter. Det japanske selskapet All Nippon Airways er rammet av oljelekkasje i den ene motoren på et slikt fly.Lekkasjen ble oppdaget etter at flyet landet på flyplassen ved Miyazaki sør i Japan fredag, sa en talskvinne for selskapet. Landingen skjedde uten problemer, men flyet kunne ikke gjennomføre returflygingen til Tokyo som planlagt.Tidligere denne uken måtte All Nippon avlyse en avgang fra Vest-Japan til Tokyo på grunn av bremseproblemer på en Dreamliner. Det konkurrerende selskapet Japan Airlines ble rammet av drivstofflekkasje på et fly av samme type. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv