Cruiserederi i trøbbel igjen - 4.300 sendt hjem

Et cruiseskip fra Carnival, med over 4.300 passasjerer ombord, har fått tekniske problemer i Karibhavet.

Carnival Dream. REUTERS/John Halley.
Næringsliv

Skipet tilhører samme rederi som fartøyet drev rundt i Mexicogolfen i februar.Cruiseskipet Carnival Dream måtte torsdag ankre opp i St Maarten i Karibhavet etter å ha fått tekniske problemer.Rederiet Carnival Corporation har nå besluttet å sende alle passasjerene hjem med fly og gi dem pengene tilbake. Neste cruise med skipet er dessuten avlyst ettersom rederiet er lite lystne på enda flere problemer.I februar drev et annen av rederiets skip, Carnival Triumph, i flere dager rundt uten drivkraft i Mexicogolfen etter at en brann i maskinrommet ødela strømforsyningen. De over 4.000 passasjerene opplevde en marerittaktig reise der ingenting fungerte, verken toaletter eller vannforsyning eller noe annet.Rederisjef Gerry Cahill sier hele flåten til Carnival Corporation nå skal gjennomgås grundig. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv