Hydro-sjefen: Slik skal vi bli en global vinner

- Vi skal bli aluminiumindustriens vinner når etterspørselen tar igjen produksjonen, sier Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg.

Svein Richard Brandtzæg - Foto: Scanpix
Næringsliv

Norsk Hydro har i dag lagt frem årsberetning for 2012.Her gjør toppsjef Svein Richard Brandtzæg rede for hvordan selskapet skal bli en global vinner.- Svakhet og usikkerhet i verdensøkonomien har tynget aluminiumprisene. Når jeg likevel stadig fastholder min fremtidstro på aluminium, er det fordi de grunnleggende utviklingstrekk fortsatt taler for solid vekst i anvendelsen av aluminium, skriver han i sitt brev til aksjonærene.Ifølge Brandtzæg har ikke selskapets respons har vært å vente på medvind, men å dyktiggjøre seg selv til å seile i all slags vær.- Vi gjennomfører betydelige forbedringsprogrammer i alle forretningsområder og har gjort viktige strategiske grep som skal gjøre oss mer robuste uansett hva fremtiden måtte bringe - og til aluminiumindustriens vinner når etterspørselen tar igjen produksjonen, fortsetter Hydro-sjefen.Du finner mer her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs