Idex knytter til seg strategisk partner

Idex har inngått samarbeid med en global partner som betjener mobilkommunikasjonsmarkedet.

Idex-sjef Ralph W. Bernstein. Foto: Finansavisen
Næringsliv

Idex har avtalt rammebetingelser med en global partner som betjener mobilkommunikasjonsmarkedet, opplyses det i en melding.- Etter at vi sikret oss avtaler i både ID- og kortmarkedet så vel som i embedded-markedet i fjerde kvartal 2012, har IDEX arbeided intenst med å knytte til seg en strategisk partner i mobilmarkedet. Vi erfarer for tiden stor interesse fra mobilmarkedet, og vi er svært fornøyd med å ha oppnådd enighet om rammeverket for en avtale med en global partner som betjener akkurat det markedet, sier adm. direktør Ralph W. Bernstein i en kommentar.På grunnlag av avtalen har Idex startet det tekniske samarbeidet med den globale partneren, og vil umiddelbart levere en teknologi-pakke for vurdering og utviklingsformål.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Teknologi