Måling: Folk vil heller ha Ap enn Frp i regjering

Den rødgrønne regjeringen har 12 prosentpoengs forsprang på hvilken som helst borgerlig regjering med Frp, ifølge en måling utført for SV.

Foto: Scanpix
Næringsliv

I meningsmålingen gjennomført av Ipsos MMI, svarer 50 prosent at de foretrekker en rødgrønn regjering fremfor en «borgerlig regjering der Frp er med», skriver Klassekampen. 38 prosent svarer at de vil ha Frp og Siv Jensen i regjering.Halvparten av Venstre-velgerne og hver tredje KrF-velger sier de heller vil ha rødgrønt enn Frp inn i regjeringskontorene, ifølge målingen.Blant Høyres velgere svarer 15 prosent at de heller vil ha Jens Stoltenberg som statsminister enn Frp i regjering, ifølge undersøkelsen.SV holder landsmøte i helgen og leder Audun Lysbakken brukte store deler av talen sin fredag på å gå til angrep på Frp. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv