Norsk Hydro øker kapasiteten

Hydro har besluttet å øke kapasiteten på en herdelinje til nesten det dobbelte ved sitt valseverk i Tyskland.

Hydro Aluminium Årdal. Foto: Scanpix
Næringsliv

Hydro har besluttet å øke kapasiteten på en herdelinje til nesten det dobbelte ved sitt valseverk i Grevenbroich i Tyskland, opplyses det i en melding.Årsaken er økende etterspørsel fra bilindustrien.Etter utvidelsen vil herdelinjen AL2 kunne produsere opptil 50.000 tonn aluminiumbånd i året til det europeiske markedet for karosserideler i aluminium, som er ventet å øke med 15 til 20 prosent i året i perioden 2011 til 2018.- Vi ønsker å befeste vår posisjon som en solid og betydelig partner i dette raskt voksende segmentet for aluminium i biler, sier konserndirektør Oliver Bell, som er ansvarlig for forretningsområdet Valsede Produkter i Hydro, i en kommentar.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs