Ny administrerende direktør i Helse sør-øst

Styret i Helse sør-øst RHF ansatte torsdag Peder Kristian Olsen som administrerende direktør for helseforetaket.

Kirurger opererer på sykehus. Foto: Scanpix
Næringsliv

Olsen har vært konstituert i stillingen siden november i fjor.Olsen har vært styreleder i flere helseforetak og har bred ledererfaring gjennom flere år, blant annet som direktør for det tidligere Sentralsjukehuset i Hedmark og for Sanderud sykehus. Han er utdannet lege med spesialisering i psykiatri og har vært ansatt i Helse øst/sør-øst siden 2003.- Det er mange viktige oppgaver framover, men det aller viktigste for meg vil være å arbeide for å bedre kvaliteten og pasientsikkerheten, sier han.Styreleder Per Anders Oksum sier styret hadde flere aktuelle kandidater til stillingen. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv