Orkla ser gevinst på 250-300 millioner

Orkla har inngått en avtale med Evry om leie av kontorlokaler i Nedre Skøyen vei 26 i Oslo.

Åge Korsvold - Foto: Scanpix
Næringsliv

Orkla har inngått en avtale med Evry om leie av kontorlokaler i Nedre Skøyen vei 26 i Oslo, opplyses det i en melding.Hensikten er å samle de fleste av Orklas virksomheter i Oslo-området under samme tak.Orkla regner med at eiendomsprosjektene - med samlokalisering i Nedre Skøyen vei og bygging av nytt kontorbygg i Drammensveien - samlet sett gi en gevinst på mellom 250 og 300 millioner kroner.I løpet av høsten 2013 vil Orklas konsernsenter samlokaliseres med hovedkontorene til Orkla-selskapene Lilleborg, Lilleborg Profesjonell, Nidar, Sætre, KiMs, Pierre Robert Group og Axellus.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs