- Overveldende salg av statsobligasjoner

Etterspørselen etter irske statsobligasjoner har vært overveldende, sier landets finansminister.

Protester i Dublin. (AP Photo / Shawn Pogatchnik).
Næringsliv

Irland har nå snart det de trenger av penger for å klare seg selv i 2014.Irland har nå for første gang siden 2005 solgt statsobligasjoner med løpetid på ti år. Ifølge finansminister Michael Noonan har det blitt solgt obligasjoner for 5 milliarder euro, langt over de 3 milliarder euroene som var ventet på forhånd.- Dette er et overveldede resultat, sier Noonan og legger til at landet nå har mesteparten av midlene det trenger for å kunne finansiere seg selv neste år.- Dette bringer oss inn mot de halvannen milliarder euroene vi trenger, og det styrker vår stilling, sier Noonan. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv