Slik tjente Spetalen 892 millioner på et år

Investor Øystein Stray Spetalen har raket inn nærmere 900 millioner kroner i løpet av det siste året. Her er investeringene som har sørget for klingende mynt.

Næringsliv

Gjennom sine investeringer i blant annet Spectrum og Standard Drilling har Øystein Stray Spetalen tjent 892 millioner det siste året, skriver dn torsdag.Blant Spetalens favorittaksjer finner vi også North Energy, Saga Tanker og Prospector Offshore Drilling.Summen på 892 millioner inkluderer kursgevinster og utbytter fra de største selskapene Spetalen er eksponert i på Oslo Børs og Oslo Axess.Investoren ønsker selv ikke å si noe om sin børssuksess, mens medinvestor Glen Ole Rødland, direktør i Spetalens Ferncliff, sier seg godt fornøyd med fangsten.- Vi har hatt god avkastning i det siste men det går opp og det ned. I de selskapene vi har store eierandeler i, er Ferncliff ofte representert i styret og arbeider med strategi og finansering, sier Rødland.Spetalens største fulltreffere det siste året har vært Spectrum og Standard Drilling.

Nyheter
Næringsliv