Stein Erik Hagen reiste i flysuite til ca 100.000 kroner

Orklas styreleder og hovedeier Stein Erik Hagen reiste på første klasse til Singapore i embeds medfør nylig. Men regningen tok han selv.

Fly av typen Airbus 330-300 - foto fra selskapet selv
Næringsliv

- Orkla er heldig som har en velhavende styreformann som kun belaster selskapet minimalt. Det er sjelden jeg anfører reiseregninger til Orkla, selv om de har oppfordret til det flere ganger. Når jeg reiser på egenhånd, delvis bedrift og delvis privat, betaler jeg alt selv. Alt annet blir det bare problemer av, sier Stein Erik Hagen til Dagens Næringsliv.Da Hagen var i Singapore, kunne han slappe av i en av flyets suiter. Man kan forhåndsbestille mat fra gourmetkokker som kan nytes i fred og ro bak lukkede skyvedører og vinduer. I følge avisen kommer billetprisen på tett oppunder 100.000 i en slik suite.

Nyheter
Næringsliv