Syed: - Overraskende fra Norges Bank

Økonomene var samstemte om forventningene til dagens rentedom, men Sjeføkonom Shakeb Syed i Sparebank1 Markets ble overrasket over at rentebanen ble så kraftig nedjustert.

Foto: Finansavisen
Næringsliv

- Jeg ble tatt på senga av Norges Bank, medgir sjeføkonom Shakeb Syed i Sparebank1 Markets.Han forteller HegnarTV av kuttet i rentebanen ble overraskende stort i forhold til hans forventninger. Shakeb Syed er gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag kl 15:30.Les også: Nordea om rentebeslutningenTrygve Hegnar kommenterer dagens høydepunkter på Oslo Børs og det blir tekniske analyser av Statoil, RCL, Norwegian og Apple.Økonominyhetene har også vært innom båtmessen Sjøen for alle. Her har vi loddet stemningen og forventningene til 2013 blant båtselgerne.

Nyheter
Næringsliv