Tjente 600.000 kroner hver eneste måned

Produksjonsselskapet Funkenhauser har lagt bak seg et bra år. Det er godt nytt for Harald Eia og Bård Tufte Johansen.

Bård Tufte Johansen og Harald Eia.
Næringsliv

Funkenhauser, produksjonsselskapet til de tidligere NRK-humoristene Harald Eia og Bård Tufte Johansen, kunne vise til gode resultater i 2012.I løpet av fjoråret omsatte selskapet for 35,9 millioner kroner (+35,5 prosent), fikk et driftsresultat på 7,0 millioner kroner (+94,4 prosent) og et resultat før skatt på 7,3 millioner kroner (+97,3 prosent).Eia, Johansen, Lars Hognestad og Stine Greaker eier en fjerdedel hver. Ifølge DN kan de se frem til å dele et utbytte på tre millioner kroner.Funkenhauser regner ikke med samme vekst i 2013 ettersom flere av produksjonene ikke blir videreført.

Nyheter
Næringsliv