Toppsjefen kjente ikke Shell-avalen

Toppsjefen i Shell sier til Dagens Næringsliv at han er ukejnt med betingelsene de norske kjøpmennene har.

Næringsliv

Norske Shell hadde krisemøte med kjøpmennene sine fredag for å rydde opp i misnøyen. To store Shell-kjøpmenn sto i forrige uke klar til å gjøre oppbud, men ble stoppet av Shell.- Det som er fremkommet har vært ukjent for meg, men når slik informasjon tilflyter meg som toppsjef er det viktig at jeg tar grep, og det har jeg gjort, sier Tore Arnesen i Norske Shell til Dagens Næringsliv.Arnesen forteller videre at det skal gjennomføres en ekstern granskning av kontraktene selskapet har med kjopmennene og en ekstern granskning av fryktkulturen i selskapet.- Vi har fått mye opp på burdet, luftet godt ut, og føler vi har kommet et godt stykke lenger i forhold til å få forutsigbare og langsiktige økonomiske planer, sier Tore Stenseth som leder kjøpmannforeningen NRF i Shell til avisen.

Nyheter
Næringsliv